Konsert med Knut Reiersrud

Knut Reiersrud er en av Norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Han og kona Marit Halvorsen ga ut albumet Ballads And Blues From the 20s i 2020, og har de siste årene turnert Norge og Europa med sitt duosamarbeid. Marit er gjesteartist på konserten på HL-senteret. Gå ikke glipp av denne spesielle mann og kone-duoen!

Mann med rød flosshatt, store solbriller og en rød elgitar

Pressefoto

På konserten får du høre blues, viser, folkemusikk, gamle og nye sanger om utfordringene i verden i dette tiåret. Du får også Knut og Maris versjon av "Månestråle", sangen Marie Sachnowitz sang på skipet Donau som fraktet 532 jøder fra Norge til Stettin og videre til konsentrasjonsleiren Auschwitz i 1942.

Knut har gitt ut en rekke plater og har blant annet mottatt Spellemannprisen for tre av dem. I 45 år har han spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum verden rundt. Kong Harald uttalte etter en Reiersrud-konsert i Sør-Afrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. 

Knut Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. Han har gitt ut 18 soloplater, medvirket på 300 plateutgivelser og turnert på alle verdens kontinenter. 

Knut Reiersrud er en av de mest allsidige, åpne, nysgjerrige og virtuose strengelekerne jeg vet om.
Tor Hammerø, Nettavisen

Marit Halvorsen arbeider hovedsaklig med ulike tegne -og maleprosjekter ved siden av musikken. I tillegg til fløyteutdannelsen fra Barrat Due synger fru Halvorsen veldig fint!


Velkommen til kone og mann-konsert med høy gåsehudfaktor! 
Billetter kr. 300/250/150.

Kjøp billett

Arrangør

HL-senteret
Emneord: Reiersrud, Jazz, konsert
Publisert 26. juni 2023 15:14 - Sist endret 20. sep. 2023 09:37

Flere arrangementer