Ballader og blues for trøblete tider

Velkommen til ballader og blues fra 20-tallet med Knut Reiersrud og Marit Halvorsen! 

 

Mann med rød flosshatt, store solbriller og en rød elgitar

Foto: Ingeborg Vea

Året 1920 markerte starten på et eksepsjonelt tiår med optimisme, futurisme og blomstrende kulturell velstand. Hundre år senere begynte et nytt tiår med pandemi og krig i Europa.

På konserten vil du blant annet få høre musikk fra Ballads and Blues from The 20s, som gir uttrykk for hvordan mennesker kommer seg gjennom trøblete tider.

Knut Reiersrud er en av Norges beste instrumentalister, en virtuos på gitar, og en magiker på scenen. Han og kona Marit Halvorsen ga ut albumet Ballads And Blues From the 20s i 2020, og har de siste årene turnert Norge og Europa med sitt duosamarbeid. Marit er gjesteartist på konserten på HL-senteret. 

Reiersrud har gitt ut en rekke plater og har blant annet mottatt Spellemannprisen for tre av dem. I 45 år har han spilt sine gitarer på utallige scener og begeistret publikum verden rundt. Kong Harald uttalte etter en Reiersrud-konsert i Sør-Afrika at han aldri tidligere hadde sett en musiker fysisk forsvinne inn i instrumentet sitt slik som Reiersrud. 

Knut Reiersrud spiller blues, folkemusikk, indisk, afrikansk, i tillegg til å være en fantastisk improvisatør. Han har gitt ut 18 soloplater, medvirket på 300 plateutgivelser og turnert på alle verdens kontinenter. 

Jeg er ikke bluesartist, jeg er fra Smestad

Knut Reiersrud

Marit Halvorsen arbeider hovedsaklig med ulike tegne -og maleprosjekter ved siden av musikken. I tillegg til fløyteutdannelsen fra Barrat Due synger fru Halvorsen veldig fint!


Velkommen til kone og mann-konsert med høy gåsehudfaktor! 

Billettlenke kommer.

 

Arrangør

HL-senteret
Emneord: Reiersrud, Jazz, konsert
Publisert 22. aug. 2024 15:17 - Sist endret 22. aug. 2024 15:17

Flere arrangementer