Vinterferietilbud på HL-senteret

Ta med barn eller barnebarn til HL-senteret i vinterferien! Utstillingen U/Synlig - hverdagsrasisme i Norge er utvidet med nytt innhold spesielt utviklet for barn og unge. Tirsdag 20. februar tilbyr vi et skreddersydd opplegg for barn mellom 9 og 13 år.  

Fire unge jenter som står ved en vegg med en illustrasjon som ligner et t-bane nett.

Foto: Trond Heggelund

Utstillingen U/Synlig - hverdagsrasisme i Norge omfatter filmer, bilder, tekster og gjenstander som belyser hverdagsrasismen i norsk samtid, slik den beskrives av forskere, kunstnere og de av oss som selv har opplevd rasisme. 

Utstillingen er åpen hele vinterferieuken.

 

Skreddersydd formidlingstilbud til barn 

Tirsdag 20. februar kl. 12:00 - 13:00 inviterer HL-senteret barn i alderen 9-13 år til et opplegg ledet av en formidler fra HL-senterets undervisningsavdeling. Sammen med barna vil formidleren utforske ulike former for rasisme og hverdagsrasisme i et historisk og nåtidig perspektiv. Barna vil blant annet delta i aktiviteter i utstillingen som viser hva man kan gjøre for å stå opp mot rasisme. 

Det er gratis å være med, men man må bestille billett på forhånd da det er begrenset med plasser. Alle barn må komme i følge med en voksen.

Påmelding

 

Arrangør

HL-senteret
Emneord: Vinterferie, vinterferietilbud
Publisert 16. jan. 2024 14:41 - Sist endret 13. juni 2024 13:03

Flere arrangementer